Sinterklaas

 

Fred is een goede bekende van Sinterklaas

Hij was in 2000 al te zien bij Kindernet in 26 afleveringen van “Het Grote Sinterklaasverhaal”, samen met Danny Rook. En samen met Bart Bosch maakte hij het boek “Het document van Sinterklaas”, dat een enorm succes werd.

In 2008 en 2009 was hij elke dag te zien bij “de Club van Sinterklaas” bij de jeugdzender Jetix waar hij in Ahoy, onder luid gejuich van meer dan 9000 kinderstemmen te paard zijn opwachting maakte.

De afgelopen jaren is de Sint bij verschillende bedrijven op bezoek geweest onder begeleiding van Kevin van den Berg Producties. Hierbij werden kleinere producties afgestemd op de opdrachtgever met thema’s als ‘De Grote Sinterklaas kwis’ en ‘Sinterklaas in de keuken’.

Ook geeft hij persoonlijke videoboodschappen aan kinderen met persoonlijke wensen. Deze zijn te vinden op http://www.sintbericht.nl/

Natuurlijk is de Sint ook voor uw feest te boeken. Als de grote kindervriend maakt hij er een warm, vrolijk en vooral sympathiek optreden van. Tot groot vermaak van de kinderen zijn het vooral de pieten die de Sint op het rechte pad moeten houden, want anders blijft hij pepernoten eten! Zijn optreden is vrolijk, sprookjesachtig en vooral kindvriendelijk.
Als Sint binnenkomt wordt het volgens kenners weldra een mooie maanverlichte avond, hoor je het knappen het haardvuur en ruik je al gauw de heerlijke zoete geur van speculaas. Maar het zijn vooral de vrolijke kinderstemmen, die vele harten sneller doen kloppen. Kan deze Sint dan toch een beeeeeeeeetje toveren?

 

Boekingen: Om er achter te komen of en wanneer Sinterklaas ook bij u langs kan komen op uw Sinterklaasfeest mailt u dan naar: info@fredbutter.nl